Laden...

iTalent

Hier vind je mijn (individuele) opdrachten van iTalent.
Dit is een opleidingsonderdeel in Toegepaste Informatica, waar ik binnenkort ben afgestudeerd.

i1Talent

Persoonlijke & professionele ontwikkeling

Lees mijn persoonlijke reflectie over de DISC test.

Interculturele ingesteldheid

Voor de Going Global opdracht heb ik een bedrijf gecontacteerd in het Frans, en hen enkele vragen gesteld over hun internationale communicatie. Vervolgens heb ik hun bevindingen hierover, uiteengezet in een verslag. In dat verslag vergelijken we de internationale communicatie van deze 2 bedrijven.

Ondernemerszin

Wij hebben onze ondernemerszin kunnen bewijzen in de InnovIT opdracht. Voor deze opdracht moesten we een idee bedenken dat met IT te maken had. Hierover moesten we een wekelijkse vlog maken, waarin we de ontwikkelingen van ons idee uiteenzetten. Ons idee kreeg de naam Swipe. Ik heb de vlog over de mock-ups gemaakt. Mijn collega studenten hebben de andere vlogs gemaakt. Verder zorgde ik ervoor dat alles goed op ons YouTube kanaal terecht kwam, en bewerkte ik de vlogs van mijn mede groepsleden. We hebben hierin redelijk wat tijd geinvesteerd, maar dit werd rijkelijk beloond op de InnovIT awards, waar we op de derde plaats zijn gestrand. Hier zijn we dus heel tevreden over.


Abonneer op ons iTalent (InnovIT) Youtube kanaal!


i2Talent

Persoonlijke & professionele ontwikkeling

Om mijn eerste opdracht te bekijken en downloaden, kan u onderstaande button gebruiken. Dit is een verslag van drie verschillende testen, namelijk het kernkwadrant van Ofman, het Enneagram en de Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Download

Om mijn Competentie Indicator opdracht te bekijken en downloaden, kan u onderstaande button gebruiken. Dit is een verslag over mijn verschillende competenties.

Download

Om mijn POP2 gesprek te bekijken en downloaden, kan u onderstaande button gebruiken. Dit is een reflectie over mijn kennis.

Download

Interculturele & multiculturele ingesteldheid

Hieronder kan je het verslag lezen over onze uitwisseling met Hennalux, een hogeschool uit Namen waar we in het kader van internationale communicatie deze opdracht tot een goed einde hebben gebracht.

Download

Voor dit luik ben ik 14 maart naar Brussels Expo gegaan om er de InfoSecurity beurs bij te wonen, een beurs met internationale context die alles op het gebied van IT-security te bieden had. Je kan mijn verslag nalezen door op volgende knop te klikken.

Download

Ondernemerszin

Hier vind je mijn verslag in verband met een bedrijfbezoek naar keuze. Ik had gekozen voor Amplidata (Western Digital), een bedrijf die zich vooral bezig houdt met harde schijven en softwarematige oplossingen om grote opslagoplossingen te maken.

Download
Bekijk portfolio

i3Talent

Schein- en beroepentest.

Om mijn eerste opdracht te bekijken en downloaden, kan u onderstaande button gebruiken. Dit is een verslag van de beroepentest en de Scheintest.

Download

MyShortlist.

Om mijn tweede opdracht te bekijken en downloaden, kan u onderstaande button gebruiken. Dit is een mindmap van mijn competenties & interesses om mogelijke jobs te vinden via MyShortlist (Crossbridge).

Download